Paza Umana

   JOINING FORCES SECURITY ofera servicii care stau la baza unei experiente acumulata in timp, a personalului calificat si adaptat permanent diferitelor situatii si binenteles tuturor cerintelor beneficiarilor nostri, asigurand urmatoarele servicii:

      Paza si control acces

      Interventie rapida

      Garda de corp. VIP

      Asigurarea ordinii la manifestari festive  

   JOINING FORCES SECURITY dispune de agenti de securitate atent selectionati si special instruiti pentru servicul de paza si protectie. Toti agentii nostrii de securitate sunt calificati si detin atestat eliberat de IGPR, sunt inregistrati la Inspectoratul Teritorial de Munca pentru a beneficia de toate drepturile legale.  

   Agenţii de securitate sunt echipati cu uniforma aprobata de I.G.P.R., avand insemnele distincte ale societatii, fiind dotati cu echipamentul necesar-obligatoriu pentru desfasurarea activitatiilor specifice.  

   Agentii de securitate vor efectua verificarea vehiculelor si persoanelor, atat la intrarea cat şi la iesirea din obiectiv, astfel incat sa fie indeplinite cerintele beneficiarului privind regulamentul de acces.In ceea ce priveste obiectivele vaste, agentii de securitate au in dotare masini de teren, pentru a facilita supravegherea obiectivului si in caz de necesitate pentru a interveni prompt.  

   Agentii de securitate au capacitatea de a interveni prompt in cazul producerii unor catastrofe naturale sau incendii, pana la sosirea unitatilor de salvare, si de a actiona alaturi de acestea pentru protectia persoanelor si bunurilor aflate in perimetrul obiectivului.