Despre compania noastra

     JOINING FORCES SECURITY este o societate de elita cu capital integrat romanesc, construita pe principii solide, moderne, cu acoperire la nivel national, avand puncte de lucru pe intreg teritoriul Romaniei, furnizand urmatoarele servicii specializate  de securitate:

  • paza si protectie;
  • transport valori;
  • garzi de corp / escorta;
  • instalare sisteme de securitate;
  • interventie rapida;
  • analiza de risc – evaluare de risc la securitate fizica prin experti avizati IGPR

JOINING FORCES SECURITY ofera servicii care stau la baza unei experiente acumulata in timp, a personalului calificat si adaptat permanent diferitelor situatii si binenteles tuturor cerintelor beneficiarilor nostri.

JOINING FORCES SECURITY considera ca pentru a crea in jurul nostru si al clientilor nostrii un climat propice dezvoltarii afacerilor, siguranta reprezinta o prioritate, iar scopul principal este ca impreuna sa ne dezvoltam si sa devenim mai puternici.     

Deviza noastra este: ” SIGURANTA PE PRIMUL LOC! ”     

Misiunea noastra:  este aceea de a oferi clientilor nostri siguranta, castigandu-le increderea si intelegandu-le nevoile.
   

JOINING FORCES SECURITY urmareste sa devina lider in serviciile de securitate pe toate pietele locale pe care activeaza, precum si sa cucereasca noi piete prin servicii de calitate, personalizate in functie de necesitatile si caracteristicile afacerilor fiecaruia dintre clientii nostri.     

Pentru indeplinirea acestui obiectiv JOINING FORCES SECURITY, in traducere FORTELE UNITE DE SECURITATE, este deschisa colaborarii cu toate societatile din industria serviciilor de securitate.